Xelion Telefonie

Zakelijke telefonie is de levensader van elk communicerend bedrijf. Xelion is in de opkomende wereld van VoIP dé hosted telefonieoplossing uit de cloud, waarmee bedrijven hun bedrijfscommunicatie optimaal op orde brengen. Medewerkers die altijd, overal én vanuit de vaste telefoon, PC, laptop of smartphone kunnen bellen worden onderdeel van een optimaal bereikbare organisatie. Met een zeer rijke suite aan features plaatst Xelion telefonie in het hart van de organisatie voor een vaste prijs per maand.

Dankzij de unieke Xelion6-app is de smartphone volledig onderdeel geworden van de bedrijfscommunicatie, waarbij het vaste nummer altijd binnen handbereik is. Integratie met Outlook of een relatiebeheerpakket is makkelijk te maken. Dat en nog veel meer maakt dat Xelion excellente software is, die communicatie en klantcontact op een hoger plan brengt!

XELION 6

De complete VoIP Telefooncentrale

Makkelijk bellen vanuit elke vaste telefoon, pc, laptop én smartphone

Zeer eenvoudig instellen van belgroepen en doorschakelingen.

Compleet en up-to-date adresboek altijd onder handbereik op pc, smartphone of tablet.

Xelion maakt het mogelijk om elk gesprek op te nemen en rustig na te luisteren.

Met één klik op de muis elk nummer in beeld direct bellen.

Makkelijk rapporten genereren die bereikbaarheid en belgedrag laten zien.

Xelion: meeste functies, beste prijs

Xelion is de beste in z’n klasse: niet alleen omdat het een hele goede telefonieoplossing biedt, maar ook omdat het ontworpen is vanuit de visie dat telefonie niet meer op zichzelf staat. Integratie met CRM en ERP-processen staat hoog op de agenda van Xelion en veel gebruikers. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden standaard aan boord voor een aantrekkelijke prijs per gebruiker per maand. Daarnaast is Xelion als Nederlands bedrijf altijd dichtbij en benaderbaar voor specifieke vragen en oplossingen. Daarom kiest het MKB in Nederland voor Xelion!