De Yealink DECT

Headsets

UH 36 headset

UVC30 Camera

VP59 Videotelefoon

Prettig en efficiënt thuiswerken

Veel werkgevers stellen zich er vast op in dat thuiswerken in de toekomst een vast onderdeel blijft van de bedrijfsvoering. Investeer daarom alvast in de juiste producten die bijdragen aan een efficiënte en prettige manier van thuiswerken.

Met onze 3CX telefooncentrale is uw organisatie altijd goed bereikbaar via het zakelijke nummer, ook vanuit andere werklocaties!

Standaard geleverd met gratis functies zoals videoconferentie met collega’s en klanten en Webinars. En de 3CX biedt de mogelijkheid een chat met uw websitebezoekers om te zetten in een spraak- of videogesprek met screensharing.

Klik hier voor meer informatie: https://www.stheurope.com/3cx-telefooncentrale

Hieronder enkele producten en diensten die uw organisatie helpen om de productiviteit, de onderlinge samenwerking en de bereikbaarheid te verhogen bij thuiswerken:

De Yealink DECT familie

Yealink heeft een complete DECT familie. Met als nieuwste onderdeel het DECT toestel W53H. Dit toestel is eenvoudig te verbinden me de T41S of T42S in combinatie met o.a. de DD10K dongle en de CP930W conferentietelefoon.

W53P Yealink DECT toestel voor kleine en middelgrote kantoorruimtes

De handset vormt samen met het basisstation een betrouwbare draadloze telefoon. Met het krachtige basisstation (Yealink W60B) kunnen 8 handsets, 8 SIP accounts en 8 gelijktijdige oproepen worden ondersteund. De handzame handset van 15 cm valt precies in de handpalm en kunt u in broek- of jaszak dragen. De Li-ion batterij biedt voor maximaal 18 uur gesprekstijd en 200 uur standby tijd.

Prijs: € 119,95 voor € 89,95 incl. basisstation en adapter

Prijs extra handset: € 63,50

Welke hardware maakt het thuiswerken makkelijker?

De Yealink T41S is het ideale thuiswerktoestel

Prijs: van € 104,94 voor € 71,00

Een voedingsadapter kost € 9,50 extra.

Profiteer van de draadloze mogelijkheden met een dongle verbinding

Dankzij de DECT dongle kunt u bureautoestellen als DECT gebruiken; hiervoor plaatst u de dongle in de usb-poort van bijvoorbeeld de Yealink T41S. Het toestel kunt u nu makkelijk combineren met een DECT handset.

De Yealink W41P is in feite hetzelfde toestel als de Yealink T41S maar dit toestel wordt geleverd inclusief DECT basisstation en USB DECT-dongle. Hiermee krijgt uw vaste bureautoestel de draadloze functie van een DECT telefoon zodat u dit toestel makkelijk kunt combineren met een DECT handset.

Prijs W41P: van € 189,95 voor € 137,00

De RT30 repeater

Met de Yealink RT30 repeater breidt u het signaal eenvoudig uit tot 50 meter binnenshuis. (afhankelijk van de omgeving).

Prijs: van € 154,95 voor € 115,00 incl. voedingsadapter

De focus behouden tijdens het thuiswerken kan voor veel mensen een uitdaging zijn; het gebruik van Yealink producten kan daarbij een goede steun zijn

Dat kan bijvoorbeeld met de UH36 headset met noise-canceling, de CP700 Speakerphone, de UVC30 USB camera, de VP59 video-telefoon en de flexibele BYOD-KIT.

Headsets

De Yealink UH36 is een professionele headset met noise-canceling waardoor de headset de achtergrondgeluiden elimineert en zo helpt om productieve gesprekken te voeren. In combinatie met audiotechnologie en scherpe audiokwaliteit levert de UH36 heldere en duidelijke gesprekken en vermindert het de vermoeidheid van het luisteren.

Met de gemakkelijke plug-and-play setup is slechts een USB-poort nodig om met de headset te bellen. Daarnaast kan de headset ook worden aangesloten door middel dan 3,5 mm jack aansluiting. De UH36 kan aangesloten worden op uw laptop of mobiele telefoon.

Veel functies, zoals inkomende oproepen beantwoorden, wisselen van gesprek en volumeinstellingen, zijn binnen handbereik met de bedieningsknop op deze multifunctionele headset.

Eigenschappen UH 36 headset:

 • Stereo headset

 • Inclusief bedieningsknop (opnemen, volume, mute)

 • Noise canceling technologie

 • HD audiokwaliteit

 • Plug and Play USB en 3,5 mm jack aansluiting

 • Voor MS Teams gebruikers een Teams Button

Prijs: € 56,50

Bent u op zoek naar een mono headset, dan is de UH33 MONO headset een geschikt optie.

Deze 1-oors headset is geschikt voor diverse apparaten en wordt geleverd met een 3,5 mm naar USBA adapter. Ook deze headset beschikt over noise-canceling technologie. Door de HD-audio en HDstemkwaliteit zorgt de UH33 voor heldere en duidelijke gesprekken. Net zoals het U36 model beschikt deze headset over een bedieningsknop.

Eigenschappen UH33 MONO headset

 • 1 Oorschelp

 • Inclusief bedieningsknop (opnemen, volume, mute)

 • Noise canceling technologie

 • HD audiokwaliteit

 • Plug and Play USB en 3,5 mm jack aansluiting

 • Voor MS Teams gebruikers een Teams Button

Prijs: € 39,95

Liever geen headset?

Gebruikt uw werknemer tijdens het thuiswerken liever geen headset dan is de handige draagbare CP700 speakerphone een goed alternatief. Deze speakerphone beschikt over een Premium HD geluid, een lange gespreks- en standby tijd en is door zijn handige formaat en meegeleverde reisetui makkelijk mee te nemen en overal inzetbaar. Handig voor onderweg, bij klanten en thuiswerken.

Met de CP700 wordt overleggen met collega’s en klanten een stuk makkelijker. De 360⁰ microfoon heeft een spraakbereik van maar liefst 1,5 meter.

De Yealink Speakerphones zijn handige, compacte alleskunners waarmee je kunt vergaderen, bellen of muziek luisteren. Makkelijk te koppelen aan de apparaten via USB of bluetooth.

CP700 speakerphone

Ideaal voor telefonisch vergaderen

Zo sluit je hem gemakkelijk aan op een smartphone of computer (Bluetooth) of je plugt de USB in je computer of yealink telefoon met USB-aansluiting. Handig als speaker en microfoon in één – dus ideaal als compacte telefonische vergaderunit bij je PC of (smartphone of kantoortoestel.

Bovendien is de CP700 gecertificeerd voor Microsoft TEAMS! Maar je kunt er dus ook uitstekend muziek mee beluisteren. Of meldteksten mee inspreken, of een meeting opnemen.

Gemakkelijk aan te sluiten

Koppel de speaker eenvoudig aan jouw laptop/computer via Bluetooth 4.0 of een USB kabel. Beide speakers hebben een uitstekende batterijduur en microfoon. Vergaderen op afstand was nog nooit zo gemakkelijk.

 • 5W speaker

 • USB2 en Bluetooth 4.2 ( 30m draadloos bereik)

 • 2 ingebouwde microfoons

 • Accu biedt spreektijd van maximaal 9 uur

 • Flexibel inzetbaar (bijv. MS Teams, Zoom, Webex)

 • Voor MS Teams gebruikers een Teams Button

Videobellen hoeft niet duur te zijn

De UVC30 USB camera is perfect voor thuiswerken. Deze camera biedt een haarscherp beeld met ultra HD 4k-resolutie en hoge framesnelheden. Met de flexibele clip bevestig je hem snel en eenvoudig aan elk computerscherm. UVC30 heeft een ingebouwde microfoon.

Naast de desktop variant is de UVC30 ook in Room variant leverbaar; deze is zonder microfoon.

UVC30 Camera

 • Auto Framing en gezichtsherkenning

 • HD Voice microfoon (desktop)

 • Kijkhoek van 120⁰

 • Ultra HD 4K-resolutie

 • Windows Hello

Prijs: € 259,00

Video-conferentietelefoon voor het thuiskantoor

Met de VP59 Videotelefoon creëert men een waardig kantoor in huis. De videotelefoon is uitgerust met de meest professionele functies. Met het kantelbare 8″ multi-touch scherm kan er moeiteloos worden deelgenomen aan videoconferenties met collega’s en klanten. Daarnaast kan content, zoals presentaties eenvoudig gedeeld worden.

VP59 Videotelefoon

 • HD Audio met Yealink Acoustic Shield en Noise Proof technology

 • Flexibel inzetbaar (bijv. MS Teams, Zoom, Webex)

 • Kantelbaar 8″ multi-touch scherm

 • Full HD camera

 • 27 touch-geheugentoetsen

 • HDMI uitgang voor aansluiting op groot scherm

Prijs: € 495,00

All-In-One BYOD voor thuis, op kantoor op in een openbare ruimte

Met de Yealink UVC30-CP900 BYOD Meeting ben je zowel thuis, op kantoor of in de openbare ruimte verzekerd van een uitstekende audio- en videokwaliteit.

Dankzij het 4K beeld met een kijkhoek van 120⁰ en auto framing functionaliteit, geeft de UVC300 camera bijna het gevoel alsof je aan dezelfde tafel zit. De premium HD audiokwaliteit, echoonderdrukking en het 360⁰ microfoonbereik van de CP900 zorgen ervoor dat je elkaar altijd kunt verstaan.

VP59 Videotelefoon

 • 6 ingebouwde microfoons

 • Een kabeloplossing, incl. HDMI output

 • BYOD-BOX laad laptop accu

 • Clean Desk policy (maar 1 zichtbare kabel)

 • Flexibel inzetbaar (bijv. MS Teams, Zoom, Webex)

 • BYOD-BOX heeft een kabelslot

Prijs: € 495,00

Zie https://www.stheurope.com/yealink/ voor overige Yealink toestellen

Is er voldoende bandbreedte bij uw personeel thuis?

Voldoende bandbreedte bij werken op afstand is cruciaal. Vrijwel iedereen in Nederland beschikt over een internetverbinding. De afgelopen tijd zijn er heel wat gebruikers bijgekomen waardoor de bandbreedte afneemt. Het spreekt voor zich dat er een grotere belasting op de wijkcentrales is.

Een goede oplossing is het leveren van een 4G Mobile Internetabonnement. Daarmee creëer je een afgescheiden internetverbinding en voldoende bandbreedte om te videobellen, online te vergaderen en samen te werken. STH Europe levert ook VDSL en FttH (Fiber to the Home) voor thuiswerkplekken

Wij leveren ook (wifi) routers en switches en kunnen de thuiswerkplek inrichten.

Al onze prijzen zijn exclusief btw

Bekijk andere 3CX-functies

OUR CLIENTS