SOLUTIONS

De hoteltelefoons van het merk Teledex zijn ontworpen en ontwikkeld in Amerika, Europa en China, specifiek voor horecatoepassingen, en zijn verkrijgbaar in 7 verschillende telefoondesignfamilies en meer dan 50 modelopties.

D-serie

Nieuw! Fris ontwerp. Opladen via USB. Hetzelfde voorpaneel!

Hoe verbeter je de Diamond Series, al 33 jaar op rij de eerste hoteltelefoon ter wereld? We zijn begonnen met de ontwikkeling van de D-serie met een fris nieuw, eigentijds ontwerp, een robuuste, ergonomische, open handset en USB-oplaadpoorten voor een smart device voor gasten, maar behielden hetzelfde Diamond-voorpaneel ... dus eigenaren van de Diamond- serie kunnen gemakkelijk worden opgewaardeerd met bestaande voorpanelen.

Diamant-serie

De verre hoteltelefoon ter wereld.

Dit is de telefoon waarmee het allemaal begon. In feite gebruiken meer hotels de Teledex Diamond Series dan welke andere gastenkamertelefoon dan ook. Deze analoge telefoon met snoer, die wereldwijd meer dan 5 miljoen in gebruik is, is verkrijgbaar in modellen met één of twee lijnen, met maximaal 10 programmeerbare gastenservicetoetsen, gepatenteerde OneTouch-technologie voor het ophalen van voicemail en een optionele luidsprekertelefoon.

E-serie

Klein is het nieuwe groot.

Micro-footprint De Teledex E-serie heeft een geheel nieuwe categorie hoteltelefoons gratis. Oorspronkelijk ontworpen om te voldoen aan de beperkte ruimtevereisten aan boord van cruiseschepen, hebben hoteltelefoons uit de E-serie minder ruimte nodig op het bureau van de gastenkamer en het nachtkastje en verbruiken ze minder energie tijdens het productieproces, dus de impact op het milieu is ook kleiner. Verkrijgbaar in configuraties met één van twee lijnen, analoog, VoIP, bedraad en draadloos.

Ik-serie

De originele hoteltelefoon met een kleine footprint.

Teledex I Series (voorheen Teledex iPhone®) is de originele telefoon met een kleine footprint die speciaal is gebouwd voor de hospitality-kamer. De I-serie is ontworpen om de strakke stijl van de moderne hotelkamer te omarmen en biedt uw gasten een vertrouwde gebruikersinterface in uw keuze uit configuraties met één of twee lijnen, analoog en VoIP, met of zonder snoer. Kies 0, 3, 5 of 10 programmeerbare gastservicetoetsen, een optionele luidsprekertelefoon en onze gepatenteerde OneTouch-technologie voor het ophalen van voicemail.

M-serie

Meer dan alleen een telefoon.

De hoteltelefoons van de Teledex M-serie zijn verkrijgbaar in analoge, VoIP-, bedrade en draadloze configuraties met USB-oplaadpoorten op zowel de telefoon als de afstandsbedieningsset die het opladen van smartapparaten voor gasten ondersteunt. Voeg Bluetooth-integratie toe zodat gasten verbinding kunnen maken om geluid te streamen, oproepen te plaatsen en ontvangen via hun eigen mobiele netwerk en telefoons en tablets op te laden. Dankzij Bluetooth-integratie kan het gekoppelde smart-apparaat voor gasten ook een draadloze handset in de kamer worden… zonder de kosten.

Nugget-serie

Ontworpen voor krappe ruimtes en krappere budgetten.

Nugget-serie hoteltelefoons zijn dezelfde dezelfde sterke kwaliteitsnormen als alle andere Teledex hoteltelefoons, maar hebben een beperktere reeks functies. Deze telefoons, met zijn modieuze handset in Euro-stijl, zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de zuinige hotelier die op zoek is naar een kwaliteitsalternatief.

Opaal serie

Ontworpen met de wereld in gedachten.

Teledex Opal Series-telefoons hebben een herkenbaar internationaal ontwerp dat verleden bij de moderne inrichting van de gastenkamers. De Opal-serie is beschikbaar in configuraties met enkele en slaapkabel, analoog, met snoer en zonder snoer, met een onafhankelijke luidsprekertelefoon en is uitgerust met een rood multifunctioneel lampje voor wachtende berichten en 0, 3, 5 of 10 programmeerbare gastenservice-toetsen.

USB-serie

Opladen via USB voor uw bestaande kamertelefoons.

Upgrade uw bestaande hoteltelefoons met universele USB-oplaadstations van Teledex. U hoeft uw kamertelefoon niet los te koppelen aan een schroevendraaier of tang te pakken. Maak gewoon de handige plakstrip los en plaats het UCD100-laadstation onder uw kamertelefoon, sluit de muuradapter aan en uw gasten zijn klaar om hun slimme mobiele apparaten op te laden.