Play Video

M-REEKS

De telefoon op de gastenkamer is zojuist slanker geworden!

Teledex M-serie hoteltelefoons zijn verkrijgbaar in analoge, VoIP-, bedrade en draadloze configuraties met USB-oplaadpoorten op zowel de telefoon als de RediDock-afstandsbedieningsset die het opladen van slimme apparaten voor gasten ondersteunt. Kies voor Bluetooth-integratie op analoge modellen met snoer. Modellen met en zonder snoer zijn verkrijgbaar met 0, 5 of 10 configureerbare gastenservice-toetsen, en 0, 3 of 6 gastenservicetoetsen op RediDock afstandsbedieningskits. Verkrijgbaar met een geïntegreerd frontpaneel van zeefdruk.

Ontwerp

De M-serie is een integraal onderdeel van een goed ontworpen, eigentijdse gastenkamer die een verbeterde telefoon- en media-ervaring op de kamer biedt. Klik hier om de video over productontwikkeling te bekijken.

Kenmerken

Bluetooth

Koppelen

M-serie Bluetooth-koppeling met slimme apparaten van gasten om te bellen en gebeld te worden via het mobiele netwerk van de gast. Door te koppelen kunnen gasten hun smart-apparaat gebruiken als draadloze handset in de kamer.

Gastsmartphone wordt de draadloze afstandsbediening in de kamer.

M-serie SoundSystem versus een standaard telefoonluidspreker.

Geluid

M-serie Bluetooth rockt! Gasten kunnen hun smart-apparaat koppelen aan muziek te streamen via het high-fidelity M Series SoundSystem. Bespaart ruimte doordat er geen apart muziekafspeelapparaat in de kamer nodig is. Klik hier om de video te bekijken.

M-serie Bluetooth analoge hoteltelefoons met snoer houden uw gasten verbonden om geluid te streamen, te bellen en gebeld te worden via hun eigen mobiele netwerk, telefoons en tablets op te laden via handige ingebouwde USB-oplaadpoorten. Een draadloze handset nodig in de kamer zonder de kosten? De gast kan met M Series Bluetooth worden gekoppeld en zijn smart-apparaat gebruiken als draadloze afstandsbediening in de kamer!

Voorplaten

Kies onze geïntegreerde zeefdruk kunststof frontplaat in standaard Charcoal en optionele kleuren.

M-serie Bluetooth met geïntegreerd frontpaneel van zeefdruk. Standaardkleur is Charcoal.

Trimlijn

Bij passende M-serie Trimline (MTrim) hoteltelefoons zijn verkrijgbaar in een- en tweelijns analoge en VoIP-configuraties voor kleine bureaus als wandmontagetoepassingen.