ICT en netwerkbeheer
voor een optimale verbinding

Voor een betrouwbare digitale verbinding levert STH Europe een totaalpakket aan diensten. Zo kunt u bij ons terecht voor de aanleg en het onderhoud van zakelijk internet en ICT.

Door een combinatie van diensten bent u bij ons verzekerd van een snelle en efficiënte service. Wij richten ook thuiswerkplekken in voor een optimale werkverbinding met kantoor.

Zakelijk internet

VDSL

VDSL is de opvolger van ADSL. Voor een laag bedrag beschikt u over een prima internetverbinding voor uw telefonie en dataverkeer.

Indien u een VDSL verbinding alleen voor spraak nodig hebt dan is een VDSL met 4 mbps upstream voldoende voor 35 tot 40 gelijktijdige gesprekken. Voor dit aantal is een VDSL verbinding een zeer betrouwbare verbinding.

Glasvezel

Vlasvezel is op het gebied van datatransport de beste verbinding die u kunt wensen. Glasvezelverbindingen zijn in staat om informatie te transporteren met de snelheid van het licht.

Wat glasvezel echt interessant maakt is dat de revolutionaire snelheid niet alleen geldt voor het verzenden van informatie maar ook voor het ophalen. Deze eigenschap maakt glasvezel zeer geschikt voor het bundelen van verschillende toepassingen.

STH Europe levert tevens Microsoft en Office 365 en wij kunnen dit ook voor u inrichten.

Microsoft 365 is een clouddienst met als uitgangspunt: altijd en overal bereikbaar. Met Microsoft 365 Business Premium kunt u per licentie, op vijf verschillende apparaten, alle diensten van Microsoft 365 gebruiken. Op uw laptop, desktop op kantoor, mobiele telefoon, tablet en desktop thuis heeft u de mogelijkheid om Word, Excel, Powerpoint en Outlook te installeren.

Netwerken

Wij verzorgen de aanleg en het onderhoud van netwerksystemen.