Over ons

STH Europe heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van telecommunicatie. Ons bedrijf groeit mee met de wereldwijde ontwikkelingen; met ons uitgebreide assortiment en productkennis kunnen wij iedere organisatie, van groot tot klein, een passend aanbod doen. Wij denken met u mee en bieden u de juiste VoIP telefooncentrale met de beste besparingsmogelijkheden. Want een goede communicatie is voor u, uw klanten en voor ons van belang.

U kunt ook bij ons terecht voor zakelijk internet, automatisering en ICT; een totaalpakket voor een efficiënte betrouwbare digitale verbinding. Wij richten ook thuiswerkplekken in voor een optimale werkverbinding met kantoor.

Voor de Hospitality branche leveren wij VoIP telefooncentrales, designtoestellen van Bittel, Teledex, Xenios, Jacob Jensen en Telematrix. IPTV, Smartpanels, Smart Room Concept en Wifi.

STH Europe is preferred supplier voor een aantal toonaangevende hotelketens.

Wij bieden support aan alle bovengenoemde merken. Door onze korte communicatielijnen kunnen wij u snel van dienst zijn met service en aanvragen.

Een offerte heeft u vaak al de volgende dag in huis.

Nieuws

Grand Hotel Wientjes

2020|0 Comments

Bij Grand Hotel Wientjes - Bilderberg Hotel Zwolle is de oude telefooncentrale vervangen voor een 3CX. Op de kamers zijn NEO toestellen geplaatst en bij receptie en kantoren Yealink toestellen.

Bristol Euroshoe

2019|0 Comments

STH Europe heeft bij alle 114 Nederlandse Bristol winkels en het hoofdkantoor en bij alle 164 winkels in België en het hoofdkantoor, de ISDN-aansluitingen vervangen voor een aansluiting op onze Hosted 3CX telefooncentrale. Inclusief vervanging [...]

Hotel Des Indes Den Haag

2018|Comments Off on Hotel Des Indes Den Haag

Wij hebben de traditionele telefooncentrale vervangen voor de Hosted 3CX centrale van STH Europe. Inclusief nieuwe Teledex Guestroom telefoons voor 92 kamers en Yealink IP-telefoons voor receptie- en kantoorruimtes. [...]

Our Clients