Play Video

E-serie

Nieuw! E-serie USB

Nieuw! Teledex E-serie USB met ingebouwde USB-oplaadpoorten. Verkrijgbaar in analoge, VoIP-, bedrade en draadloze configuraties.

Verbazingwekkend groot in functies, maar toch verrassend klein van formaat. Teledex E-serie hoteltelefoons zijn 40% kleiner dan standaard logeertelefoons, waardoor er een geheel nieuwe categorie ontstaat in het ontwerp van hoteltelefoons. E-serie flatpanel, compacte stijl voegt een vleugje elegantie toe aan elke kamer zonder in te leveren op functionaliteit.

Oorspronkelijk ontworpen om te voldoen aan de beperkte ruimte- en energievereisten aan boord van cruiseschipcabines, hoteltelefoons van de E-serie met een kleine voetafdruk een minimaal oppervlak op het bureau en het nachtkastje nodig. Interieurontwerpers waarderen de verfijnde, extra dunne, ultrastijlvolle behuizing, terwijl gasten genieten van het vertrouwde, comfortabele gevoel van een slanke, moderne handset.

De hoteltelefoons uit de E-serie zijn speciaal ontworpen voor horecatoepassingen en zijn voorzien van gepatenteerde OneTouch-voicemailtechnologie voor handsfree automatisch bellen en ophalen, tot 12 gastenservice-toetsen en aanpasbare frontjes. Verkrijgbaar in configuraties met één of twee lijnen, analoog, VoIP, bedraad en draadloos, met zonder ingebouwde USB-oplaadpoorten. Geef uw gasten de elegantie die ze verdienen.