3CX is hét communicatiesysteem voor spraak,
sms, chat en videobellenDe 3CX is zoveel meer dan een telefooncentrale; met dit systeem kunt u bellen, sms’en, chatten en videobellen via het zakelijke nummer. Vanaf iedere denkbare locatie, dus ook vanuit de auto en huis.

U betaalt alleen voor een voordelige maandelijkse licentie. Alle mogelijkheden van de 3CX zijn daarbij inbegrepen, voor een onbeperkt aantal gebruikers. Gebruikers kunnen via de Webclient en de 3CX app alle functies op meerdere apparaten gebruiken, zelfs gelijktijdig.

Klanten kunnen via uw website Live Chat & Talk chatten en bellen of chatten via hun eigen FB Messenger.
Integratie met MS Teams, Office 365 en CRM.

Microsoft Teams telefooncentrale

3CX biedt native ondersteuning voor Microsoft Teams. Onze Microsoft Teams-telefooncentrale biedt een kosteneffectief alternatief voor bellen via MS365. Met de Microsoft Teams-integratie kunnen gebruikers bellen via 3CX SIP-trunks en daarmee gebruikmaken van lage nationale en internationale tarieven van lokale SIP-providers. 3CX biedt een naadloze uniforme ervaring voor zowel 3CX-gebruikers die bellen naar Teams-gebruikers als voor Teams-gebruikers die bellen via een interface waarmee ze al vertrouwd zijn. Bovendien profiteren beheerders van een zeer complete PBX die veel eenvoudiger te gebruiken en te configureren is dan Teams. Denk aan contactcenterfuncties zoals geavanceerde wachtrijen, rapportage, routering en meer.

Bespaar op Teams-licenties

Geef uw Teams-telefooncentrale een boost

Webclient voor alle gebruikers

Voor de PC, laptop en tablets kunt u naast de 3CX app ook de Webclient gebruiken via uw browser. U hoeft niets te installeren.
U kunt hiermee:

Gratis 3CX app voor smartphone (Android en IOS)

Met deze app is iedereen ook via het zakelijke nummer bereikbaar op de eigen smartphone of tablet. Men kan zich daarvoor aan- en afmelden.
Bellen kan vanuit beide nummers; de kosten voor zakelijk en privé worden automatisch gescheiden.

Facebook integratie

Dankzij de Facebook integratie en de Live Chat & Talk kunnen uw medewerkers direct reageren op Facebook- en websiteberichten.
Medewerkers kunnen berichten zien zonder aanmelding bij Facebook en de reacties worden centraal bewaakt en gearchiveerd.

Live Chat & Talk: bereikbaar via uw website

Zodra u de gratis 3CX plug-in Live Chat & Talk op uw website installeert, kunnen websitebezoekers rechtstreeks met u chatten en uw bedrijf
direct bellen of videobellen. Ze hoeven daarvoor geen nummer in te voeren maar kunnen bellen met één klik.
De gesprekken zijn gratis, ook voor de klant.

Alleen 3CX biedt de mogelijkheid een chat met uw websitebezoekers tussentijds om te zetten in een spraak- of videogesprek eventueel met screensharing.
Ze blijven dus met dezelfde medewerker in gesprek. Het is ook mogelijk om een chat naar een andere collega door te verbinden.

Gratis videoconferentie voor alle gebruikers via de Webclient en de 3CX app


Videoconferenties zijn inmiddels een essentieel onderdeel van de zakelijke communicatie. Of u nu wilt sparren met een medewerker op een andere locatie of een verkooppresentatie wilt houden voor klanten, een videoconferentie biedt uitkomst.
U kunt uw videoconferentie eenvoudig en met een paar muisklikken starten via de 3CX Webclient op 3CX app.

3cx-6

De voordelen van 3CX voor Call center en reserveringsafdelingen

Gratis Wallboard


Met uitgebreide callcenterfaciliteiten, rapportages en statistieken.
Dagelijks overzicht van:

gratisWallboardsvoor
microsoft-teams-compliance.compressed-2
Overige voordelen van de 3CX
Extra faciliteiten voor hotels


Naast alle voordelen die hierboven vermeld staan zijn er voor
de hotels de volgende voordelen:

Hotel,Lobby,Interior

PMS integratie

3CX biedt integratie met uw PMS systeem, o.a. Protel, roomMaster, Micros-Fidelio en Amadeus Brilliant.