Telefoonrekening

Android en IOS

Toestellen

WiFi telefoon

Live Chat & Talk

3CX Telefooncentrale

lokaal of vanuit de Cloud

Uw personeel is overal bereikbaar via het kantoornummer met alle 3CX faciliteiten van kantoor.

Met de veelzijdige 3CX telefooncentrale biedt u uw personeel en klanten veel extra communicatiemogelijkheden. Daarbij bespaart u aanzienlijk op uw belkosten en is een abonnement van KPN of een andere provider niet meer nodig omdat u gebruik maakt van onze voordelige SIP lijnen.

In een wereld vol beweging en verandering blijft uw personeel bereikbaar via het zakelijke kantoornummer; met de 3CX telefooncentrale kan iedereen ervoor kiezen om ook onderweg en thuis bereikbaar te zijn via het zakelijke nummer, zelfs wereldwijd blijft het nummer toegankelijk voor klanten. Het uitwisselen van mobiele nummers is niet meer nodig.

Ons 3CX systeem is betrouwbaar, garandeert een goede bereikbaarheid, biedt veel extra mogelijkheden en is zeer voordelig in aanschaf en gebruik.

Verlaag uw telefoonrekening

Externe medewerkers en werknemers die veel reizen kunnen gratis bellen met de 3CX softphone, een mobiele app. Verbind de telefooncentrales van diverse kantoren met elkaar en bel gratis tussen kantoren. Ook klanten kunnen u voordelig bellen dankzij internationale IP-telefonie.

Bekijk de status van collega’s

De mogelijkheid om de status van collega’s te bekijken bespaart veel tijd, voorkomt onnodig doorverbinden, beperkt het aantal voicemails en maakt het samenwerken van collega’s die elders werken eenvoudiger dan ooit. Wilt u ongestoord aan een project werken? Pas uw status aan om te zorgen dat u niet wordt gestoord.

Gratis 3CX app voor op Smartphone (Android en IOS)

Met deze app is iedereen ook zakelijk bereikbaar op eigen smartphone of tablet. Men kan zich daarvoor aan- en afmelden. Bellen kan vanuit beide nummers; de kosten voor zakelijk en privé worden automatisch gescheiden.

Gratis Webclient voor alle gebruikers

Voor gebruik op grotere schermen zoals PC, laptop en tablets kunt u naast de 3CX app de Webclient gebruiken. Onder andere voor chatten met collega’s, statusoverzicht, conferentiegesprek of videoconferentie. De Webclient is ook als telefoontoestel te gebruiken met een headset of gekoppeld aan de vaste telefoon.

Enkele extra faciliteiten

Toestellen

De meeste IP toestellen kunnen worden aangesloten op de 3CX centrale.

Vaste toestellen, zoals o.a. Yealink toestellen voor kantoor, zijn verkrijgbaar vanaf € 59,95 Zie ook onze website voor meer informatie:

Vast Mobiel (VAMO)

Mobiele toestellen van werknemers kunnen een in-en extern nummer krijgen op de 3CX telefooncentrale. Werknemers kunnen zo altijd bellen en gebeld worden via het rechtstreekse in- en externe nummer. Men kan zowel een privémobiel gebruiken als een toestel van de zaak. Een heel goedkoop gsm toestel werkt ook.

WiFi telefoon

De Grandstream WP820 is een unieke telefoon waarmee u overal binnen uw bedrijf bereikbaar bent en kunt bellen via uw eigen WiFi netwerk.

De Grandstream WP820 handset heeft een oplaadbare 1500 mAh accu die een spreektijd biedt van 7,5 uur.
In stand-by modus gaat de accu maximaal 150 uur mee.

Gratis videoconferentie voor alle gebruikers en gasten vanaf PC, tablet of Smartphone

Inclusief beeldscherm delen

Videoconferenties zijn een essentieel onderdeel van moderne zakelijke communicatie. Of u nu wilt sparren met een medewerker op een externe locatie of een verkooppresentatie wilt houden voor klanten, een videoconferentie biedt uitkomst. U kunt uw videoconferentie eenvoudig en met een paar muisklikken starten via de 3CX webclient of app.

Live Chat & Talk: bereikbaar via uw website

Met de gratis 3CX plug-in Live Chat & Talk kunnen websitebezoekers rechtstreeks met u chatten en uw bedrijf direct bellen. Ze hoeven daarvoor geen nummer in te voeren maar kunnen bellen met één klik. De gesprekken en chats zijn gratis, ook voor de klant.

Alleen 3CX biedt de mogelijkheid een chat met uw websitebezoekers om te zetten in een spraak- of videogesprek. Soms is een chat gewoon niet genoeg.

Verkoop- en supportafdelingen

Met uitgebreide callcenterfaciliteiten, rapportages en statistieken

Dagelijks overzicht van:

3CX Hoteltelefooncentrale

lokaal of vanuit de cloud

Met de veelzijdige 3CX telefooncentrale biedt u uw personeel en gasten veel extra communicatie-mogelijkheden, zoals een gratis live chat & talk of videogesprek via uw website en reserveringsafdeling. Uw personeel is ook buiten het hotel bereikbaar via het interne en externe nummer. Daarnaast kunnen uw gasten en uw personeel videoconferenties en Webinars organiseren vanuit het hotel.

Hotelfaciliteiten

PMS integratie

3CX biedt integratie met uw PMS systeem, o.a. Protel, roomMaster en Micros-Fidelio

Dagelijks overzicht van:

Verlaag uw telefoonrekening en communicatiekosten

Nooit meer een gemiste oproep Android- en iOS-clients

Unified Communications: Aanwezigheid, chat

3CX

WebRTC- webconferenties

Click2Call en CRM-integratie

OUR CLIENTS